Niklas Baarli går til P5

– P5 er en kanal som passer meg helt perfekt, sier programlederen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Niklas Baarli til Frokostshowet på P5.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier Niklas Baarli som nå blir fast programleder i Frokostshowet på P5 Hits sammen med Vida Lill Berge og Stian Røste.

Han var programleder på NRK P3 i en årrekke og ble med på etableringen av frokostshowet til Radio 1 - som senere ble lagt ned i sin daværende form.

I august kom nyheten at Baarli startet som programleder i Radio Rock. Nå bytter han jobb igjen.

Fra nyttår blir han fast programleder i det populære Frokostshowet på P5, en jobb han gleder seg som en unge til å ta fatt på.

– P5 er en kanal som passer meg helt perfekt. Jeg elsker musikken, stemningen og folka som er der. Å bli en del av det laget føles som en sjanse jeg har ventet på i årevis, sier Baarli.

P5 Hits er Norges største hitkanal og Frokostshowet er kanalens store flaggskip.

– Det å skulle bli morgenkaptein på Norges største hitradio er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg elsker radio og spesielt morgenradio er helt magisk. Det å skulle få vekke en stor gjeng og våkne sammen med lytterne hver eneste morgen er et privilegium, og jeg gleder meg som et barn til å ta fatt på oppgaven, sier Baarli.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er glad for at den erfarne programlederen nå har takket ja til å jobbe i P4-gruppen.

– Niklas er en ekte radiohåndverker og et fyrverkeri av en fyr som vil gli godt inn med resten av gla’gjengen på kanalen. Frokostshowet på P5 har befestet seg som en viktig del av nordmenns morgenrutiner, og siden lytterne inviteres til å by på seg og sitt er det ekstremt viktig at programlederne også gjør det samme, sier Opsahl.

Baarli blir å høre på Frokostshowet fra nyttår, og han skal da sende sammen med Vida Lill Berge og Stian Røste.

Niklas Baarli skal fortsette i jobben som programleder for «God kveld Norge» på TV2 ved siden av programlederjobben i P5.

Powered by Labrador CMS