Fra venstre: Mikkel Hansson, Tone Skaarseth Rørvik og Hanne Siri Midtlyng er vikarer i Nordstrands Blad i sommer. Elida Dynestøl var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Dette er sommervikarene i Nordstrands Blad 

– Kan utfordre oss til å tenke annerledes, sier nyhetsleder Nina Schyberg Olsen.

Publisert

Medier24 vil fremover presentere sommervikarene som holder hjulene i gang i redaksjonene rundt om i landet

Sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på

tips@medier24.no

Årets sommervikarer i Nordstrands Blad er Hanne Siri Midtlyng (23), Tone Skaarseth Rørvik (23), Elida Dynestøl (21) og Mikkel Hansson (21).

Midtlyng er allerede et kjent navn for leserne. Hun har hatt ulike vikariater i avisen siden november i fjor. Hun ble ferdigutdannet som journalist fra NLA Høgskolen i Kristiansand i fjor.

Rørvik var sommervikar i avisen i fjor - nå blir det comeback. Han har ett år igjen på journalistikk­utdanningen i Volda.

Elida Dynestøl og Mikkel Hansson er begge nykommere i Nordstrands Blad - men begge kommer fra dekningsområdet.

Dynestøl er ferdig med andreåret på kultur- og kommunikasjonsstudiet på Universitetet i Oslo. Hansson har akkurat avsluttet første året med journalistikk på Høyskolen Kristiania.

Nyhetsleder Nina Schyberg Olsen sier til egen avis at hun gleder seg over å fått de unge journalistene med på laget.

– Sommervikarene har ofte nye ideer og innfallsvinkler på saker, det er inspirerende og kan utfordre oss til å tenke annerledes. Samtidig kan vi bidra med opplæring og erfaring, som de forhåpentligvis vil ha god nytte av i starten av sine karrierer, sier hun.

Powered by Labrador CMS