Stine Eriksen i Spoon.

- Vi vil være der det skjer, sier Stine Eriksen. Nå etablerer innholds­byrået Spoon seg i Tromsø

Bonniers content marketing-byrå Spoon ser mot Nord-Norge, og åpner kontor i Tromsø.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Markedet for innholdsmarkedsføring er i kraftig vekst. Nå satser stort nordisk innholdsbyrå på Nord-Norge.

Det opplyser Spoon i en pressemelding.

 Spoon fyller 20 år i år og har fra før kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsingfors og London med til sammen over 200 ansatte. 

Byråsjef Marte Ramborg i Spoon.

– Innholdsmarkedsføring vil fortsette å vokse kraftig i årene som kommer. Vi jobber like godt med kommunikasjonsavdelinger som med markedsavdelinger og bruker virkemidler fra begge leirer for å nå kundens mål. Vi vil være der det skjer. Nord-Norge er et spennende marked vi har sett på en stund, og som vi har lyst til å satse på, sier byråleder Marte Ramborg.

Det var da Eriksen ville flytte hjem til Tromsø, at de bestemte seg for å etablere seg i Nord-Norge, skriver de i meldinga.

– Vi fikk et lite sjokk da Stine sa at hun hadde bestemt seg for å forlate oss. Henne hadde vi ikke lyst til å gi slipp på, så da bestemte vi oss rett og slett for å etablere Spoon Tromsø. Det ble en vinn-vinn-situasjon, sier Ramborg.

Stine Eriksen er utdannet journalist og har jobbet seks år i TV 2 før hun kom til Spoon. Der har hun jobbet som redaktør for Spoons største kunde, og vil nå stå i spissen for Tromsø-etableringen. 

Powered by Labrador CMS