Sophie Elise Isachsen nevner ikke Instagram-bildet i podkasten torsdag morgen.
Influenser Sophie Elise Isachsen.

Sophie Elise beklager: – Bildet skulle aldri vært lagt ut

NRK har varslet en gjennomgang av det omstridte samarbeidet med influenseren. Nå beklager Sophie Elise bildet på Instagram.

Publisert Sist oppdatert

I et Instagram-innlegg like før klokken tolv fredag, uttalte Sophie Elise seg for første gang om det famøse bildet.

VG omtalte saken først.

– Bildet skulle aldri vært lagt ut. Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg, skriver influenseren blant annet.

Hun legger til at hun ikke har for vane å se spesielt nøye på bildene hun legger ut.

– Jeg markerte bare bilder- jeg trykket meg ikke inn på noen av de bildene jeg postet.

Hun skriver at hun er lei seg for alle hun har skuffet.

– Selv om jeg setter pris på alle de støttende meldingene som har kommet inn, vil jeg poengtere at det ikke er synd på meg. Dette var min feil.

Kritikken haglet mot kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen under Debatten torsdag kveld, da det omstridte samarbeidet med influenser Sophie Elise var tema.

Etter stormen rundt det famøse bildet hadde NRK en samtale med Sophie Elise. Nå er det varslet ny samtale.

– Nå skal vi gå i dialog og regner med en avklaring i løpet av et par uker. Vi vil gi informasjon om hva vi har kommet frem til når det er klart, opplyser Charlo Halvorsen, fungerende direktør i Marienlystdivisjonen, til Medier24.

– Dette har blitt krevende for oss, og nå må vi gå inn i det og ha dialog med Sophie. Vi skal ta den samtalen i den nærmeste tiden, og vi må finne utav hvordan vi skal gå videre herfra, sa kringkastingssjefen under Debatten i går.

– Vi ser at dette har medført en kjempedebatt og at noen er i tvil om vår redaksjonelle uavhengighet. Det er en situasjon som ikke er bra for oss, fortsatte hun.

Powered by Labrador CMS