Watch Media med sjefredaktør Anders Heering og Øyvind Henriksen på omvisning i det nye lokalet.

Watch Media røper planer: – Nå trenger vi mer plass

På få år har Watch Media gått fra seks til 27 ansatte. Nå mangedobler de størrelsen på kontorlokalene.

Publisert Sist oppdatert

Da Watch Media sin første redaksjon, FinansWatch, flyttet inn i det som er dagens kontorer tilbake i 2020 var det altfor stort.

Med en økning fra seks til 27 ansatte blir kontoret på 172 kvadratmeter for trangt. Dermed har Watch Media vært på kontorjakt, og snart kan de boltre seg i over 1500 kvadratmeter i Glasmagasinet i Oslo.

– Nå trenger vi mer plass, slår nyhetsredaktør Øyvind Henriksen i Watch Media fast i en pressemelding.

– Vi har vurdert en rekke kontorer i Oslo sentrum, men landet til slutt på dette. En sentral plassering var viktig, og i det nye kontoret har vi store flater for redaksjonen, bra med møterom og stillerom. Og vi har rom til å vokse videre.

Flyttingen skjer allerede om få uker.

– Vi er tilbake til en situasjon der vi har et kontor som er større enn det vi trenger, og vi planlegger derfor å leie ut deler av kontoret slik at arealet i større grad passer vårt behov de neste årene, forteller Henriksen.

Samler redaksjonene

Watch Media har i dag fem næringslivsaviser. Først ut var FinansWatch som ble lansert i mars 2020. I tillegg har de EiendomsWatch, AdvokatWatch, samt de nye etableringene EnergiWatch og MedWatch.

Nyhetsredaktøren legger ikke skjul på at det har vært ganske trangt de siste månedene.

– Vi har måtte leie ekstraplass hos en av våre kontornaboer for å få plass til alle. Det blir fint å samle alle redaksjonene på ett sted igjen, sier Henriksen.

Ser på nye bransjer

Med mer plass til å vokse ser selskapet også på å lansere nye aviser i 2023.

– Vi er fortsatt i utredningsfasen og har ikke tatt det endelige valget. Det jeg kan si, er at vi har flere spennende kandidater på blokka - og at vi ser flere bransjer der vi tror vi kan tilføre verdi med våre produkter, kommenterer han.

Powered by Labrador CMS