PLAN-Bs podkastavdeling: Foran fra venstre Christina Eriksen Fagernes, daglig leder i PLAN-B TV og podkast, Tor-Erik Humlen, podkastansvarlig, Terje Ramberg, kreativ leder TV og podkast. Bak fra venstre: Alexander Nyhagen, produsent, Annette Walther Numme, podkastprodusent, Olav H. Roen podkastprodusent.

Plan B velger Acast

– Teamet på Acast har allerede imponert oss med sitt kreative syn og kunnskap om markedet, sier daglig leder for PLAN-B TV og podkast, Christina Eriksen Fagernes.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Underholdningshuset PLAN-B velger Acast som kommersiell partner for å styrke sitt eksisterende podkasttilbud i det norske markedet.

Det opplyser Plan B i en pressemelding.

De produserer blant annet flere kjente podkaster som Jan Thomas og Einar blir venner, Truls & Hellstrøm – Tar munnen full og Åpen Journal med Katarina og Harald.

Christina Eriksen Fagernes, daglig leder for PLAN-B TV og podkast, har store forventninger til samarbeidet med Acast, og ser frem til å utforske mulighetene videre:

– Teamet på Acast har allerede imponert oss med sitt kreative syn og kunnskap om markedet. Kombinert med de gode tekniske løsningene deres plattform er kjent for, har vi god tro på at vi sammen vil øke både lyttertall og annonsesalg, sier Fagernes.

Powered by Labrador CMS