Adelina Ibishi og Tarjei Strøm leder årets TV-aksjon fra Grieghallen i Bergen. Foto: Eivind Senneset, NRK
Adelina Ibishi og Tarjei Strøm leder årets TV-aksjon fra Grieghallen i Bergen.

Disse skal lede TV-aksjonen

TV-aksjonen 2023 skal ledes av Adelina Ibishi og Tarjei Strøm og for første gang sendes fra Bergen.

Publisert Sist oppdatert

TV-aksjonen 2023 skal ledes av Adelina Ibishi og Tarjei Strøm og for første gang sendes fra Bergen.

Tarjei Strøm og Adelina Ibishi er vertskap for TV-sendinga som i år sendes fra spissen i Grieghallen søndag 22. oktober. Inntektene går til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt. 

– Jeg har selv gått med bøsse utallige ganger og kan fremdeles kjenne på spenningen rundt det å stå utenfor en dør og vente på hvem som åpner og hva de vil gi. Så da jeg ble spurt om å være programleder for årets aksjon, svarte jeg det raskeste «ja» jeg noen gang har svart, forteller Tarjei Strøm.

Den tre timer lange sendinga vil ha mange direkteinnslag fra hele landet og fra P3-aksjonen i Trondheim og Redd Barnas hus på Hasle i Oslo. 

– Jeg gleder meg til å være rundt omkring i kriker og kroker av landet via fantastisk flinke reportere og til å se hva slags sprell folk har gjort for å samle inn penger, og ikke minst til å kjenne litt håp gjennom å se folk gi det de kan, til tross for både ruskevær og renteøkninger, sier Ibishi. 

Hun har lang fartstid som programleder på radio, TV-sending blir derimot noe litt nytt og skummelt. Men det er uansett ikke det hun tenker mest på.

– Jeg synes det er veldig givende å få lov til å jobbe med prosjekter som oppleves større enn en selv, og forhåpentligvis kan gi oss alle litt håp. Derfor synes jeg det er stas å få være programleder for noe så fint som TV-aksjonen, sier hun.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS