Fra Tanta til Klassekampen: Ole Magnus Rapp blir avisas mann på det nye Tromsø-kontoret

- Veldig glad for å få han med på laget, sier redaktør Bjørgulv Braanen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ole Magnus Rapp er ansatt som journalist på Klassekampens nye Tromsø-kontor. 

- Rapp er en usedvanlig erfaren reporter, som helt siden 1993 har vært knytta til Aftenposten som avisas korrespondent i Nord-Norge. Han har også vært journalist, lokalkontorleder og nyhetsredaktør i Finnmark Dagblad, i tillegg til å ha jobbet for Nordlys og Svalbardposten, skriver avisa om den nye stemmen fra nord.  

Ole Magnus Rapp har lang erfaring fra nordnorsk presse.

Med ansettelsen av Rapp, oppretter Klassekampen for første gang kontor i Tromsø.

- Herfra skal han bidra til økt nasjonal oppmerksomhet om utviklinga i Nord-Norge og i nordområdene. Han vil få et særlig ansvar for stoffområder som klima, fiskeri, petroleumsvirksomhet, forskning, sikkerhets- og nordområdepolitikk. Håpet er at Klassekampens lesere i større grad skal få få møte nordnorske mennesker og samfunn i våre spalter, heter det videre.  

- Vi er veldig glad for å få med Ole Magnus Rapp på laget. Han er en svært erfaren reporter med bred kunnskap om en rekke nordnorske stoffområder. Han har også planer om å reise en god del i hele landsdelen. Vi gleder oss, sier ansvarlig redaktør Bjørgulv Braanen i Klassekampen.

Samtidig som Tromsø-kontoret nå er besatt, planlegger avisa et lignende kontor i Bergen. Fra før har avisa kontor i Trondheim. 

 

Powered by Labrador CMS