Markus Rask Jensen blir Amedia-direktør på fast basis.

Markus Rask Jensen blir permanent nyhetsdirektør i Amedia

– Det var ikke mulig å si nei til dette, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Markus Rask Jensen (34) er fast ansatt som nyhetsdirektør i Amedia, bekrefter konsernet mandag formiddag.

Han har vært konstituert i stillingen siden høsten 2023, og fikk jobben etter at Jostein Larsen Østring sluttet for å bli utviklingsredaktør i Aftenposten.

– Det er utrolig spennende å få muligheten til å jobbe med å videreutvikle avisproduktet og journalistikken i Amedia, sier Rask Jensen.

– Ikke bare har jeg hatt hele yrkeslivet mitt i journalistikken. Jeg er tilnærmet manisk opptatt av at journalistikken må være bærebjelken i alt vi som mediekonsern foretar oss. Det er en helt avgjørende forutsetning for at vi skal lykkes med å skape rammene våre aviser behøver for å lykkes. Det var ikke mulig å si nei til dette, sier han.

Rask Jensen er tidligere konstituert sjefredaktør og nyhetsredaktør i Avisa Nordland. Han ble i desember 2022 ansatt som Amedias direktør for innholdsutvikling.

Amedia-sjef Anders Opdahl er glad for å kunne gi Rask Jensen den nye direktørjobben på permanent basis.

– Markus er et av landets skarpeste redaksjonelle hoder og kan vise til dokumenterte resultater både som sjefredaktør, leder av innholdsutvikling i Amedia, og nå sist som konstituert i rollen som nyhetsdirektør, sier Opdahl.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS