På bildet: Trine Rasmussen er ny sjefredaktør i Ringsaker Blad.
Trine Rasmussen er ny sjefredaktør i Ringsaker Blad.

Trine Rasmussen er ny sjef for Ringsaker Blad

Tar over stolen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringsaker Blad.

Publisert Sist oppdatert

Trine Rasmussen er ny eneleder i Amedia-avisen Ringsaker blad. Hun kommer fra stillingen som redaktør i Norsk Ukeblad, der hun har vært siden 2019.

– Jeg er svært takknemlig og ydmyk over å ha fått jobben som ansvarlig redaktør i Ringsaker Blad. Nå vil jeg og resten av redaksjonen gjøre vårt beste for at leserne skal glede seg til å åpne avisen på nett og papir - hver eneste dag! sier den nye sjefredaktøren i en pressemelding.

Rasmussen har også tidligere hatt flere lederroller i Egmont Publishing, blant annet med magasinene Familien og Her og Nå. Hun har også journalist-bakgrunn, blant annet fra Nettavisen og Kragerø Blad Vestmar.

– Jeg vet hvor viktig lokalavisen er for alle oss som bor i distriktet, og husker godt overgangen fra seks til tre utgivelser i uken. I starten var det noe som manglet de dagene lokalavisen ikke kom ut. Men nå har vi helt andre vaner, som gjør at vi vil se og lese nyhetene med en gang. Det er gjengen i Ringsaker Blad utrolig gode til å levere! Med meg ved roret skal vi fortsette å være best på siste nytt, samtidig som jeg ønsker å få inn flere sterke menneskehistorier og saker som treffer oss midt i hjertet, sier hun.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen skryter av signeringen.

– Trine er kunnskapsrik, svært kompetent og kjenner vår bransje godt. Nå skal hun lede en avis med godt fotfeste i sitt nedslagsfelt, og jeg er trygg på at Trine gjennom rollen som redaktør i Ringsaker Blad kommer til å bli godt synlig i lokalsamfunnet

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS