På bildet er Thomas Espevik, ny enleder i Strandbuen.
Thomas Espevik er ny enleder i Strandbuen.

Thomas Espevik blir ny enleder i Strandbuen

Slutter som kulturredaktør i Vårt Land.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Espevik er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Strandbuen på Jørpeland i Strand kommune. Han begynner i jobben 1. januar, skriver Amedia i en pressemelding.

Espevik er i dag kulturredaktør i Vårt Land.

– Jeg går til denne jobben med glede, nysgjerrighet og stort engasjement, og ser fram til å bli kjent med både redaksjonen og lokalsamfunnet. Jeg håper jeg kan være med på å gjøre Strandbuen enda mer relevant for alle som bor i Strand, Hjelmeland og Forsand, sier Espevik.

– Samtidig blir det vemodig å forlate Vårt Land. Jeg er takknemlig for at jeg fikk tillit som kulturredaktør for halvannet år siden, og jeg kommer til å savne kollegene mine når jeg flytter, legger han til.

Strandbuens nye sjef har erfaring fra blant annet Klassekampen, NRK og Bokvennen Litterær Avis. Han har en bachelor i kultur og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo, i tillegg til andre studier.

Espevik flytter nå familien fra Oslo til Jørpeland.

– Strandbuen står sterkt i sitt dekningsområde, og nå intensiveres arbeidet med å styrke den digitale abonnementsveksten i mediehuset. Så langt i år har avisen hatt en digital vekst på nærmere 20 prosent, og potensialet for at dette vil fortsette er stort i en voksende region. Espevik har gode resultater med å skape digital vekst, og har mye kompetanse å tilføre den dyktige redaksjonen i Strandbuen, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS