Denne gjengen har akkurat presentert Kristiansands nyeste lokalavis.

Amedias nye Kristiansands-satsing KRS er i gang

– Som by er Kristiansand et utrolig spennende sted å starte en helt ny avis, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag gikk det offisielle startskuddet for Amedia nyeste lokalavis i Kristiansand: KRS.

Avisen ble lansert i midten av mai, med Nettavisen-sjef Gunnar Stavrum i spydspissen for den nye avisen - og de har allerede rundt tusen abonnenter.

– Som by er Kristiansand et utrolig spennende sted å starte en helt ny avis. Byen er blant landets største, og utvikler seg raskt på mange områder, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i en pressemelding.

– Næringslivet har de siste årene tatt viktige steg framover, kulturlivet er mer aktivt enn for få år siden og det skjer betydelige endringer i byen. KRS kommer til å være tett på det som skjer, gi innbyggerne innsikt og kunnskap og stille spørsmål der vi ser det er forhold som må fram i lyset. Vi er avisen for alle som bor og lever i Kristiansand, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i en pressemelding.

Målet for KRS er å være en partipolitisk uavhengig nettavis, som er tett på lokalsamfunnet og leverer på kritisk journalistikk.

– Den pågående utviklingen i byen er det mange som har meninger om. Vi vil legge til rette for en levende samfunnsdebatt og gode debattarenaer. Med etableringen av KRS er det langt bedre muligheter for at lokale saker kan belyses fra flere sider. Vi skal være en viktig arena for lokal meningsbrytning og nye stemmer, og bidra til å utvikle lokaldemokratiet, sier Stavrum.

Kommunevalget blir spesielt viktig for avisen, påpeker sjefredaktøren.

Nyhetsredaktør Marianne Drivdal lover at KRS skal være tett på byen.

– Samtidig er det en viktig oppgave for oss å få fram alt det spennende og positive som skjer og som gjør at det er fantastisk flott å bo i Kristiansand. KRS kommer til å være en avis som heier på lokalsamfunnet, sier Drivdal.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS