Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum og nyhetsredaktør Marianne Drivdal

Amedia lanserer ny avis i Kristiansand

Gunnar Stavrum tar permisjon som Nettavisen-redaktør - og går inn som ansvarlig redaktør for KRS.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisens ansvarlige redaktør Gunnar Stavrum tar delvis permisjon fra Nettavisen fra 15. juli og tar over rollen som ansvarlig redaktør for KRS.

– Kristiansand er en av landets største byer, og i en spennende utvikling. I Sørlandets hovedstad er det mange meninger om det som skjer, og et tydelig behov for en levende samfunnsdebatt og gode debattarenaer, sier Stavrum.

Gunnar Stavrum er opprinnelig fra Kristiansand og har ledet Nettavisen siden 2003. Nå har han påtatt seg å lede Amedias satsing i Sørlandets hovedstad fra start.

– Kristiansand by trenger sin egen lokalavis. Vi skal lage avisen for alle som bor og lever i Kristiansand. Etableringen av KRS gjør at lokale saker blir belyst fra flere sider, som bidrar til større mediemangfold i Kristiansand, sier Stavrum.

Til å lede KRS får Stavrum med seg Marianne Drivdal fra Tvedestrandsposten.

Hun har i en årrekke vært ansvarlig redaktør i avisen som har blitt en av Amedias suksesshistorier. Nå blir hun nyhetsredaktør i nysatsingen i Sørlandets hovedstad.

– KRS skal være en sprek byavis som går tett på Kristiansand og menneskene som bor der. Vi skal stille de kritiske spørsmålene, men også være en avis som heier på lokalsamfunnet, sier Drivdal.

Hun er opprinnelig fra Kristiansand, og gleder seg til å komme tilbake til hjembyen og bidra til å lage god og engasjerende journalistikk.

KRS vil flytte inn i lokaler i Handelens Hus i Kristiansand sentrum til sommeren, og vil samtidig begynne jobben med å rekruttere medarbeidere.

Powered by Labrador CMS