Line Barka, Elisabeth Andersen, Marie Myklebostad, Anita Kristiansen og Håkon Borge Fredriksen blir den nye kjendisdesken til TV 2.

TV 2 ansetter fem nye kjendisreportere

Ny kjendisredaksjon skal erstatte God Kveld Norge. 

Publisert Sist oppdatert

TV 2 etablerer intern kjendisredaksjon under TV 2s underholdningsdesk, etter at det tidligere i år ble kjent at «God kveld Norge» legges ned.

Den nye redaksjonen består av fem reportere, der Line Barka går inn i rollen som skrivende reportasjeleder. 

 Barka har tidligere jobbet som redaksjonsleder og journalist i TV 2 Hjelper deg, Matkontrollen og God kveld Norge, og har det siste året jobbet som prosjektleder og innholdsprodusent i Schibsted Partnerstudio.

– Å komme tilbake til TV 2 kjennes litt som å komme hjem – til en gjeng og en sjanger jeg kjenner godt. Jeg gleder meg stort til å være en del av TV 2s nye interne satsing på kjendis- og underholdningsstoff, og til å få jobbe med et stort team bunnsolide kolleger. Sammen skal vi sørge for at TV 2 styrker sin posisjon og blir stedet folk søker seg til for siste nytt i kjendisuniverset.

Sammen med Barka kommer Håkon Borge Fredriksen fra Nettavisen, Elisabeth Andersen fra God kveld Norge/Mastiff, Anita Kristiansen fra Dagbladet/Se og Hør og Marie Myklebostad fra stillingen som SoMe-ansvarlig i Marketing, TV 2. 

Alle starter i jobben 1. august.  

– Dette er dyktige og dagsordensettende journalister som nå blir med på TV 2s nye kjendissatsing. Til sammen har disse reporterne verdifull kompetanse på breaking, video og ikke minst det å grave fram god og kritisk journalistikk innenfor kjendis-segmentet, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække. 

Hun legger til at God Kveld Norge har vært en kjent og viktig stolpe for TV 2. 

– Vi er takknemlige for det de har levert til TV 2 i en årrekke. Nå blir kjendisredaksjonen en egen gren innenfor underholdningsdesken i TV 2. Den nye redaksjonen skal samarbeide tett med de dyktige reporterne i TV 2 Underholdning, og sammen styrke TV 2s posisjon i kjendisjournalistikken.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS