Trine Høklie Jonassen blir ny nyhetsredaktør i Budstikka.

Forlater Dagbladet etter 15 år: Går til Budstikka

Trine Høklie Jonassen blir ny nyhetsredaktør i Budstikka. 

Publisert Sist oppdatert

Trine Høklie Jonassen (43) fra Høvik er ansatt som nyhetsredaktør i Budstikka. 

Jonassen har jobbet de siste 15 årene i Dagbladet, og har jobbet både som reporter og i ulike lederroller i Dagbladet. Hun har tidligere også jobbet i Adressa og NRK. 

Hun har lang og bred erfaring fra Dagbladet, der hun har jobbet de siste 15 årene. 

– Budstikka er Norges beste lokalavis. Å bli en del av det dyktige laget, føles som en stor ære. Jeg gleder meg skikkelig til å bli kjent med redaksjonen og gyve løs på oppdraget med å styrke Budstikkas posisjon. Jeg er utrolig glad og smigret over at Budstikka mener at jeg riktig person til denne rollen, sier Trine Høklie Jonassen.

Jonassen er sjette generasjon Høviking og godt kjent med avisens dekningsområde. 

– Det blir utrolig gøy å jobbe så tett på det som skjer rett utenfor stuedøra mi, i et område jeg kjenner så godt. Det jobbes allerede imponerende godt, men jeg ser også at det ligger et stort og herlig vekstpotensial for lokalavisen i to av Norges største kommuner, sier hun. 

Ansvarlig redaktør i Budstikka, Anniken Renslo Sandvik, er veldig glad for at Trine har takket ja til jobben som nyhetsredaktør. 

– Trine er en erfaren leder med et brennende engasjement for både nyheter og folkene hun har rundt seg. Hun ser hva folk er opptatt av, og vil bidra til at Budstikka leverer de nyhetene som betyr noe for folk. Og så er hun flink til å bygge lag og få folk med seg, sier Sandvik. Jonassen tiltrer i rollen over sommeren. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS