Erik Stolpestad (fra venstre) er ny ansvarlig redaktør i Studvest, Selma Turiddatter er ny kulturredaktør og Truls Skram Lerø er ansatt som ny fotoredaktør.
Erik Stolpestad (fra venstre) er ny ansvarlig redaktør i Studvest, Selma Turiddatter er ny kulturredaktør og Truls Skram Lerø er ansatt som ny fotoredaktør.

Studvest har fått tre nye redaktører

– Studentene i Bergen kan fortsatt forvente solid og kritisk journalistikk, sier studentavisens nye ansvarlige redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Studvest har fått tre nye redaktører til semesterstart, opplyser studentavisen i Bergen.

Erik Stolpestad er ny ansvarlig redaktør, Selma Turiddatter er ny kulturredaktør og Truls Skram Lerø er ansatt som ny fotoredaktør.

Fra forrige studieår fortsetter Astri Lovett Hageberg som nyhetsredaktør.

Stolpestad rykker på sin side opp fra rollen som kulturredaktør, og skal nå lede studentavisen i den fremste redaktørstolen.

Det gleder han seg til.

– Det er spennende å sette i gang som ansvarlig redaktør etter ett år i stolen som kulturredaktør. Vi jobber kontinuerlig mot å bli en stadig bedre avis, både på nett og papir. Studentene i Bergen kan fortsatt forvente solid og kritisk journalistikk, sier han.

Også kulturredaktør Turiddatter kommer med en lovnad til leserne:

– Vi skal fortsette å levere god og kritisk kulturjournalistikk til alle studentene i Bergen, sier hun, og legger til at hun «gleder seg masse» til å ta fatt på oppgavene.

Det gjør også fotoredaktør Skram Lerø.

– Det har vært en fornøyelse å komme inn i en redaksjon preget av så mye engasjement som Studvest. Jeg ser frem til å levere innhold av høy kvalitet — lekent, alvorstungt og alt i mellom, sier han.

Powered by Labrador CMS