Journaliststudent Nora Johnsen er en av åtte nye fotballkommentatorer for Avisa Oslo.
Journaliststudent Nora Johnsen er en av åtte nye fotballkommentatorer for Avisa Oslo.

Nora (21) er ansatt som Avisa Oslos nye fotball­kommentator

Oslo-avisen ansetter åtte nye kommentatorer til å dekke lokalfotballen.

Publisert Sist oppdatert

Avisa Oslo har ansatt åtte kommentatorer til å dekke Oslo-fotballen, og blant dem journaliststudent Nora Johnsen (21), opplyser avisen.

– Det er tross alt ingen andre steder i Norge med så mange lag i samme område, og attpåtil gode lag. Derfor er det jo en stor ære å få lov til å videreformidle Oslo-fotballen ved å kommentere kamper. Det er også noe jeg synes er veldig gøy, og det håper jeg skinner gjennom i kommenteringen, sier Johnsen.

Avisa Oslo har også ansatt Jonas Nilseng Almaas, Victor Engebretsen, Even Lübeck, Marius Medby, Vetle Ravn Viken, David Nyvoll og Mario Andrés Neira Torres som kommentatorer.

– Vi er veldig glade for å ha tilknyttet oss Nora som fotballkommentator. Hun er faglig sterk og stiller veldig godt forberedt til kamp. Det er derfor veldig gøy å se at Nora tar denne oppgaven på en god og stødig måte. Vi ser frem til å bruke Nora og de andre kommentatorene fremover i AOs fotballsatsing, sier Erlend Vikene, videosjef i Avisa Oslo.

Avisa Oslo sender alle kampene til Oslo-lagene i Norsk Tipping-ligaen, som er det fjerde nivået i herrefotballen.

Avisa sender også kampene til Vålerenga og Lyn i kvinnenes Toppserien , og Oslo-lagene i PostNord-ligaen, som er det tredje nivået i herrefotballen.

Powered by Labrador CMS