Avisa Oslo sine sommervikarer, fra venstre: Alvilde Overaa, Sara Aarøen Lien, Rim Hjelde Elmofty, Adnan Ayanle, Emma Glimstad, Sara Funderud Assraoui og Hanne Siri Midtlyng.
Avisa Oslo sine sommervikarer, fra venstre: Alvilde Overaa, Sara Aarøen Lien, Rim Hjelde Elmofty, Adnan Ayanle, Emma Glimstad, Sara Funderud Assraoui og Hanne Siri Midtlyng.

Avisa Oslos syv sommervikarer har allerede fått testet rykkefoten

I sommer har Avisa Oslo syv sommervikarer på dekk. – Det er morsomt å se talenter få muligheten til å vise hva de kan, sier nyhetsredaktøren.

Publisert

Sommeren er i gang, og Medier24 fortsetter å vise fram sommervikarene som holder fortet i større og mindre mediehus i landet de neste ukene.

Sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på tips@medier24.no

Avisa Oslo (AO) har syv sommervikarer i år som skal få bryne seg på forskjellige saker som hovedstaden har å by på.

– De er allerede godt i gang, og har både fått testet rykkefoten og fått jobbe med lengre saker. Det er morsomt å se talenter få muligheten til å vise hva de kan. Vi er opptatt av at vi skal jobbe ute i felt, og jeg er skikkelig stolt av å se når det er Avisa Oslos journalister som er først ute når det skjer noe, sier nyhetsredaktør Hanne Taalesen.

Hun kan fortelle at det er viktig for AO å sikre at vikarene får god nok opplæring - spesielt hvis det skjer større ting.

– Vi er derfor glade for at alle har fått ekstra intern kursing og opplæring hvordan vi dekker større breaking-hendelser med Stig Kolstad som er krimreporter i AO, og tidligere politimann og innsatsleder, forteller hun.

Dette er AOs sommervikarer:

Alvilde Overaa
Sara Aarøen Lien
Rim Hjelde Elmofty
Adnan Ayanle
Emma Glimstad
Sara Funderud Assraoui
Hanne Siri Midtlyng

Powered by Labrador CMS