Marthe Hjelmeland Losnedal skal begynne å løpe i BA sin nye serie

BA lanserer ny TV-serie: Skal følge journalist på vei til maraton

Journalist Marthe Hjelmeland Losnedal byr på seg selv i den nye tv-serien. 

Publisert

Førstkommende tirsdag har Bergensavisen (BA) premiere på TV-serien «Marthe». Der følger de BA-journalist Marthe Hjelmeland Losnedal (24). 

 Hun blir sliten av å gå trappene opp til Johanneskirken i Bergen, og har aldri løpt lengre enn tre kilometer i gymmen på videregående. Nå har hun meldt seg på Bergen City Marathon. 

– Jeg er i mitt livs dårligste form, sier Marthe Hjelmeland Losnedal (24).

Bergenseren er journalist i BA, studerer ved Universitetet i Bergen og har støttemedlemskap på treningssenter. Da hun ble utfordret av kollegene til å melde seg på Bergen City

Marathon våren 2024, sa hun ja etter noen få minutters betenkningstid.

– Jeg er ikke en som løper. Jeg er en som går, kjører eller tar Bybanen. Derfor er dette en gyllen mulighet til å komme seg i form, sier 24-åringen.

I høst lanserte BA TV-serien «Oppsig», som hadde stor suksess både på nett og i sosiale medier. Nå følger de opp med en ny satsing, med trening og livsstil i fokus.

I november startet innspillingen av den nye TV-serien. Gjennom serien følges Marthe, som ærlig snakker om trening og livsstil. Hun blir også overrasket med ulike utfordringer av kollegene.

Det vil komme ny episoder og opdateringer hver uke, helt frem til Bergen City Marathon i slutten av april.

– Serien hadde ikke blitt noe uten Marthe. Hun fortjener mye ros for å inkludere BA på sin egen treningsreise. En ting er i det hele tatt å begynne. Noe annet er det å ta med kamera og kolleger på veien. Hun er en skikkelig tøffing, sier sjefredaktør i BA, Guro Valland.

Serien om Marthe er et resultat av BAs styrkede satsing på videoinnhold. I løpet av 2024 vil det lanseres flere TV-serier på BA.no, forteller Valland.

– Video treffer alle brukerne våre, og spesielt de yngre. Det er gøy at vi også vokser her, men ikke tilfeldig. Det er noen motorer på BA-huset som får dette til å skje, sier hun.

Valland synes det er ekstra gøy å lansere en serie med en BA-ansatt.

– Marthe er bergenser, journalist og er ikke redd for å by på seg selv. Det er en vinnende kombinasjon.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS