Sindre Nordengen.

Sindre Nordengen blir redaktør for Våre Barn

Helsejournalist Sindre Nordengen (32) har fått ny jobb i Barnekreftforeningen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det siste året har Nordengen jobbet i et vikariat som kommunikasjonsrådgiver i organisasjonen Ung Kreft, men fra mars har han fått fast jobb som rådgiver i Barnekreftforeningen hvor han, blant annet, skal jobbe som redaktør og journalist for medlemsbladet deres «Våre Barn».

– Da jeg utdannet meg til journalist ville jeg være med å gjøre en forskjell. Barnekreftforeningen er en viktig samfunnsaktør som jobber for å bekjempe barnekreft og for at alle barn og ungdommer som får kreft skal få god livskvalitet også etter endt behandling, sier Nordengen til Medier24.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Sindre har i over 10 år jobbet som helsejournalist og har bred erfaring fra dags- og ukepresse.

– Jeg har vært opptatt av å fortelle historier som kan engasjere, berøre og si noe om samfunnet vi lever i. Jeg ser sånn frem til å begynne i Barnekreftforeningen og ta fatt på de viktige og meningsfylte arbeidsoppgavene mine hos dem.

– Barnekreftforeningen er i sterk vekst, og de har satt seg et ambisiøst mål om at ingen barn skal dø av kreft. Det betyr at vi må ha med oss de beste på laget. Dette er en krevende stilling der vi har vært på jakt etter en som har et kaldt hode og et varmt hjerte. Vi er sikre på at Sindre har begge deler, og vi gleder oss over ansettelsen og ser fram til at han blir en del av vårt team, sier Line L. Uppard, leder marked, kommunikasjon og HR.

Nordengen vil jobbe med å utvikle faglig innhold til alle Barnekreftforeningens målgrupper; medlemmene og deres pårørende, givere og samarbeidspartnere, tillitsvalgte og frivillige, sykehusene, forskerne og til media.

Powered by Labrador CMS