Avbildet: Rettspsykolog Susanne Nordby Johansen og skuespiller Jonas Hoff Oftebro
Rettspsykolog Susanne Nordby Johansen og skuespiller Jonas Hoff Oftebro lanserer podkast.

Bauer lanserer podkasten «På innsiden av psychohoder»

Rettspsykolog Susanne Nordby Johansen og skuespiller Jonas Hoff Oftebro lanserer morder-podkast.

Publisert Sist oppdatert

Rettspsykologen og skuespilleren fronter den nye podkasten «På innsiden av psychohoder», som er produsert av Fremantle Podkast for Bauer Media.

Der skal de snakke om noen av verdenshistoriens verste mordere. Sammen prøver de å finne ut hva som egentlig foregår i hodene til de som begår grusomme drap, og om det går an å kjenne seg igjen i dem, skriver de i en pressemelding.

– Det er nok mange der ute som har fantasier om slike handlinger, men som ikke nødvendigvis lever det ut. Dette handler om arv og miljøpåvirkning, og sannsynligvis må du ha litt av begge deler for å utvikle deg til å bli som morderne vi prater om i podkasten, sier Johansen.

I arbeidet med podkasten har Jonas Hoff Oftebro funnet noe i hver av «psychoene» han kan kjenne seg igjen i.

– Men så har alle drapsmenn og -kvinner en kvalitet som skiller seg helt ut fra hvordan jeg oppfatter ting. Mange er tilsynelatende vanlige, sjarmerende folk, men så har for eksempel Ted Bundy en impulskontroll som er fullstendig fraværende. Han bærer på et voldsomt hat og andre ting jeg på ingen måte kjenner igjen i meg selv. Og det er jo fascinerende

Powered by Labrador CMS