Christian Borch
Tidligere NRK-profil Christian Borch. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Christian Borch med ny podkast

Den tidligere NRK-profilen skal ta lytterne med bak kulissene i podkastserien «Med egne øyne».

Publisert

De to første sesongene av podkastserien «Med egne øyne» fulgte den tidligere TV 2-reporteren Fredrik Græsvik og hans opplevelser. I tredje sesong tar en ny presseveteran over roret: Tidligere NRK-profil Christian Borch.

– Ikke alt er like vakkert sier Borch i sin nye podkastserie. 

I podkasten vil han ta lytterne med i det store maktspillets bakrom, og undersøke det "bak scenen av historiske beslutninger og hendelser", skriver Bauer Media, som produserer podkasten, i en pressemelding.

– Folk flest vil nok bli overrasket over hvor mye egoisme og gruppeinteresser som spiller en rolle når store politiske beslutninger tas, sier Borch.

 Podkasten søker å gi et innblikk i motivene til noen av historiens største navn som Ronald Reagan, Margaret Thatcher og Benjamin Netanyahu. Men også norske navn som Arne Treholt.

Borch startet sin karriere på 1970-tallet og er med årene blitt et kjent fjes i mange norske hjem. Han er kanskje mest kjent for å ha vært utenrikskorrespondent og nyhetsanker. I 2014 sluttet han i NRK.

I kjølvannet av Borchs boklansering i april i fjor oppsto det en rekke kontroverser. Deriblant satte Borch fyr på dialekt-debatten i norsk offentlighet.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS