Benedicte, Nina og Liv styrker Glåmdalen

Benedicte Bratås (24), Nina Skyrud (59) og Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen (37) er nye, faste ansatte og går inn i nøkkelfunksjoner i Glåmdalen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Trioen er ansatt i løpet av høsten, og vil bidra til å forsterke redaksjonen på viktige satsingsområder for avisen. De tre sørger også for at kjønnsbalansen i avisa nå er bortimot femti-femti 50-50.

– Det er et krevende stillingsmarked for tiden, med mange stillinger ledige og stor konkurranse om de beste kandidatene. Derfor er vi godt fornøyde med at vi har klart å lande tre så sterke, dyktige og offensive nyansettelser, som alle vil bidra til å styrke og utvikle journalistikken vår, sier nyhetsredaktør Terje Sundby.

Benedicte Bråtas begynte i Glåmdalen i høst og kom fra stillingen som konstituert redaksjonssjef i nettavisa Mitt Kongsvinger.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i avisa hvor jeg fikk starte min karriere. Det er å komme hjem. Glåmdalen tok meg inn i varmen som fersk journaliststudent og ga meg viktig erfaring den gang. Nå håper jeg å kunne bidra med litt erfaring tilbake, og fortsette å lære av gode kollegaer hver eneste dag, sier Bratås.

Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen er for tiden i svangerskapspermisjon og begynner i stillingen 1. juni 2022. Grue-jenta har lang erfaring og har tidligere vært innom blant annet NRK, Dagbladet, Aftenposten, Nationen, Glåmdalen og fagbladene Politiforum og Forskerforum. Hun har også erfaring fra radioproduksjon, og kommer fra stilling som journalist i ISolør.

– Jeg gleder meg til å jobbe enda mer med nyheter og det lokale, og gleder meg til nye «kick» når vi er først ute med de ferskeste nyhetene, som engasjerer, opplyser, skaper debatt og som setter dagsorden. Jeg er klar for nye utfordringer, og ser fram til å bli en del av laget i Glåmdalens redaksjon, sier Bjerke Lilleåsen.

Nina Skyrud kommer fra stilling som nyhetsjournalist i Romerikes Blad og var en del av frontsjefturnusen der. Hun startet som lokaljournalist i Østlendingen, og har erfaring både Nordlands Framtid (nå Avisa Nordland), Eidsvold Blad og Romerikes Blad.

– Jeg takket ja til jobben i Glåmdalen, fordi rollen som frontsjef fristet veldig. Glåmdalen dekker dessuten området hvor jeg vokste opp, slik at det på mange måter er som å komme hjem. Mediehuset er kjent for å ha et godt miljø, og det er også viktig, sier hun.

Powered by Labrador CMS