Eirik Røsvik forsto lite da han på direkten ble tiltalt som «Stian» av kollega Benjamin Brekken. Det førte til en komisk TV-situasjon.

Se video:

VG-journalisten lover å ta hevn etter kollegaens komiske TV-tabbe: – En slu jævel

– Det må jeg planlegge i lengre tid, så det kan han bare glede seg til, sier Eirik Røsvik spøkefullt.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Alt gikk ikke helt etter planen da VGTV-programleder Benjamin Brekken på direkten skulle sette over til kollega Eirik Røsvik på Stortinget.

Brekken kalte nemlig den politiske journalisten for Stian, og ikke Eirik. Det førte til forvirring for reporteren, som i flere sekunder ble stående og se inn i kameraet på direkten, på ganske pinlig vis, mens man hører ham si:

– Jeg heter ikke Stian.

– Det er supert, lød svaret kontant fra programleder Brekken, før han fortsatte med å henvende seg til VGs politiske kommentator, Tone Sofie Aglen.

Se videoen av den komiske hendelsen nederst i saken.

I etterkant forsikrer Brekken overfor sin egen kanal at han faktisk vet hva kollegaen hans heter, men han hadde lest en artikkel før sending med navnet «Stian» i seg, og det hadde festet seg.

Nå lover Røsvik at Brekken kan vente seg en ordentlig hevnaksjon som takk for sist.

– Det må jeg planlegge i lengre tid, så det kan han bare glede seg til, sier Eirik Røsvik spøkefullt i et innslag på VGTV.

Om den forestående hevnaksjonen, sier programleder Brekken:

– Eirik er en slu jævel, så det er jeg litt bekymret for. Jeg kommer til å se meg litt over skulderen fremover, men jeg håper han er myk og snill.

Powered by Labrador CMS