Håkon Kvam Lyngstad (fra venstre), Johannes Steen, Sindre Camilo Lode, Oline Birgitte Nave og Oddvar Sagbakken Saanum har fått jobb som breakingreportere hos TV 2.
Håkon Kvam Lyngstad (fra venstre), Johannes Steen, Sindre Camilo Lode, Oline Birgitte Nave og Oddvar Sagbakken Saanum har fått jobb som breakingreportere hos TV 2.

TV 2 ansetter fem nye breaking­reportere

– Her har vi signert fem knallsterke breakingreportere med stor forståelse for faget.

Publisert

TV2.no har ansatt fem nye reportere i faste jobber til sin nye breakingavdeling, opplyser mediehuset.

Ansettelsene er Oddvar Sagbakken Saanum (25), Oline Birgitte Nave (26), Johannes Steen (26), Håkon Kvam Lyngstad (27) og Sindre Camilo Lode (33).

– Det er utrolig gledelig å se at satsingen fortsetter å tiltrekke seg talenter fra flere av de største redaksjonene i landet. Dette er litt av et stjernelag, og vi er sikre på at de vil bidra til å løfte breakingdekningen vår til nye høyder, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.  

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Nina Merete Eldor er nyansatt breakingsjef i TV 2, og skal lede den nystartede desken.

– Dette er en ekte gladnyhet for TV 2.no! Her har vi signert fem knallsterke breakingreportere med stor forståelse for faget, og som er ivrige etter å bidra i satsingen på vår nye breakingdesk, sier Eldor.

Saanum kommer fra NRK Sport, og har tidligere erfaring fra NTB, Nave hentes fra jobben som nyhetsreporter i VG, mens Steen jobber nå som sommervikar i VG, og har tidligere erfaring fra BT.

Lyngstad og Lode hentes på sin side begge fra VG.

Alle fem tiltrer i september.

Powered by Labrador CMS