På bilde: Flere NRK-profiler som deltar i VM-dekningen. Fra venstre: Vebjørn Rodal, Ida Nysæter Rasch, Jann Post og Christina Vukicevic Demidov.
Flere NRK-profiler deltar i VM-dekningen. Fra venstre: Vebjørn Rodal, Ida Nysæter Rasch, Jann Post og Christina Vukicevic Demidov.

Slik blir NRKs dekning av VM i friidrett

– Det er all grunn til å tro på et fabelaktig mesterskap sett med norske øyne, sier programleder Ida Nysæther Rasch. 

Publisert

VM i friidrett går av stabelen fra 19. til 27. august - og statskanalen har planen klar for å dekke begivenheten.

– Norsk friidrett er i vinden som aldri før. Vi har en fin blanding av store stjerner, etablerte utøvere og unge talenter på vei opp. Jeg tror det blir et stort mesterskap for Norge, sier Jann Post, friidrettskommentator på NRK, i en pressemelding.

NRK dekker VM både på TV, nett og radio.

Seerne vil kunne følge de aller fleste øvelsene på dagtid, i tillegg til samtlige øvelser på kvelden direkte på NRK1 og i NRK TV.

Jann Post, Vebjørn Rodal og Christina Vukicevic Demidov skal være kommentatorer, mens Ida Nysæter Rasch vil være på plass som programleder i Budapest.

– Jeg føler meg utrolig heldig som får være med å formidle disse øyeblikkene hjem til folk. Det er all grunn til å tro på et fabelaktig mesterskap sett med norske øyne. Norge har veldig mange sterke utøvere, så her tror jeg at det blir noen favorittseiere for oss. Så har jeg en følelse av at vi får oss noen skikkelig morsomme overraskelser også, sier Rasch.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS