Nå er Medier24s nye sjefredaktør i gang

Cornelia Kristiansen hadde torsdag sin første dag som sjef for Medier24, KOM24 og Salg24.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag var den første dagen i sjefsstolen for Cornelia Kristiansen i Medier24 AS. Hun blir sjefredaktør for alle nettavisene til Tjuefire-konsernet: Medier24, KOM24 og Salg24.

Kristiansen forteller at hun gledet seg da hun gikk til jobb i dag, og at første dagen på jobb ble ekstra hyggelig da Medier24 kunne fortelle at TV 2 endrer navn på hovedkanalen og Nyhetskanalen.

– Jeg er så heldig at vi fikk en haste-push på NTB på nytt TV 2 navn, og der var vi først. Så da var det god stemning her, sier Kristiansen til Medier24.

Se hele intervjuet med Cornelia Kristiansen i videovinduet øverst!

Signeringsbilde: Medier24s nye sjefredaktør Cornelia Kristiansen (til venstre) overtar stafettpinnen fra nyhetsredaktør Jan Magnus Weiberg-Aurdal, som har vært konstituert i stillingen siden mai.

Selv ønsker Kristiansen å bli en lyttende leder på sin nye arbeidsplass.

– Jeg ønsker å være en sjef som lytter og har gode runder på ting før man tar avgjørelser som gjør at vi beveger seg fremover. Slik vet vi hvorfor vi gjør det vi gjør, og er litt enig om det.

– Hvordan vil leserne til Medier24 merke at det er kommet en ny person i sjefsstolen?

– Det får vi nok se på litt senere. Jeg har ikke noe klart svar på det nå, svarer Kristiansen.

Hun er tidligere utviklingsredaktør i Morgenbladet og før det debattansvarlig og sosiale medier-sjef i Dagbladet. Kristiansen har også jobbet flere år i Aftenposten som journalist.

De siste tre drøye årene har hun vært utenfor mediebransjen som markedssjef i teknologiselskapet Confrere – som nylig ble solgt til amerikanske Daily.

40-åringen har en master i statsvitenskap fra UiO – i tillegg til journalistutdanning fra OsloMet. Hun er også utdannet innen litteraturvitenskap.

Kristiansen overtar sjefredaktør-stolen etter Jan Magnus Weiberg-Aurdal, som siden mai har vært konstituert sjefredaktør. Han går nå tilbake til stillingen som nyhetsredaktør i Medier24.

Powered by Labrador CMS