Hege Varsi er ansatt i VGTV, etter elleve år i Dagbladet.

Hege Varsi forlater Dagbladet - går til VGTV

– Å skulle få være med å skape fremtidens TV med det maskineriet og den driven VG og VGTV har, er for meg en drøm som går i oppfyllelse, sier Varsi.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Redaksjonssjef Hege Varsi (33) i Dagbladet går til VG, og er ansatt som nyhetssjef på VGTV.

- Hege er en moderne og utrolig dyktig redaksjonell leder. Hun har et heftig gir på breaking news, forstår digital video, og har masse trøkk og energi. Hun jobber målrettet, og kan vise til imponerende resultater. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier VGTV-redaktør Rolf Sønstelie.

Som redaksjonssjef har Varsi ansvaret for breaking news i Dagbladet. Før det var hun digital vaktsjef, og har også vært VJ, programleder og produsent for direktesendingene i Dagbladet TV.

- Hege kan hele den digitale operasjon. Hun vet hvordan alt må spille sammen, ikke minst under breaking news.

– Forståelsen for web-TV har hun både som overordnet breaking-sjef og operativt fra tiden på Dagbladet TV. Det er viktig for denne rollen, sier Sønstelie.

– Blir en viktig leder

Varsi blir en av tre TV-nyhetssjefer, og samtidig en del av den operative breaking-ledelsen i VG.

- Vi styrker nå TV-miljøet i VG, og organiserer oss på en ny måte. VGTV blir et felles eierskap, for å skape enda mer fart, vekst og utvikling. Vi skal ha mer TV og visuell formidling. Det forventer brukerne av oss, ikke minst de unge. Derfor skal vi vri mer ressurser mot TV. Hege blir en viktig leder i denne transformasjon, sier Sønstelie.

33-åringen ser frem til å begynne i VG, og bli en del av VGTV-ledelsen:

- Jeg er utrolig glad, ydmyk og stolt over å få innpass i den klart beste og mest innovative TV-redaksjonen i Norge, og jeg gleder meg stort til å bli kjent med VG og den dyktige gjengen som jobber der, sier hun.

– Drøm som går i oppfyllelse

Varsi har lang fartstid i Dagbladet. Hun startet som sommervikar på kulturavdelingen i 2010, har jobbet på kjendis-avdelingen, i Dagbladet FREDAG, som moteansvarlig og på Dagbladet TV.

- Jeg har hatt 11 fantastiske år i Dagbladet, og er utrolig takknemlig for alt jeg har lært og de fine folkene jeg nå er så heldig å kunne kalle mine venner. Men dette var en mulighet jeg rett og slett ikke kunne la gå fra meg.S

– Å skulle få være med å skape fremtidens TV med det maskineriet og den driven VG og VGTV har, er for meg en drøm som går i oppfyllelse, sier Varsi.

VGTV opplyser at Varsi starter i sin nye jobb etter sommeren.

Powered by Labrador CMS