TV -profil Line Andersen

Gikk av med seieren i «Spillet»

TV-profil Line Andersen kom seirende ut, og stakk av med en premiepott på 205.000 kroner. 

Publisert Sist oppdatert

Søndag var det finale i TV 2s nye reality-satsing «Spillet». Skuespiller Vidar Magnussen, komiker og podkaster Marta Leivestad og TV-profil Line Andersen kjempet om seieren. 

Etter både spill og avstemning blant tidligere deltakere, ble Andersen kåret til vinner. Hun fikk også med seg sine opptjente penger i spillet, 205.ooo kroner. 

Andersen forteller til Dagbladet at premien er delt i seks. 

- Den er delt med min allianse: Vidar, Martha og Victoria. Også har jeg også, med godkjenning fra min allianse, satt av to sjettedeler til min nevø og niese, som lærte meg noe veldig, veldig viktig for noen år siden. Da de var sju og ni så lærte de meg forskjell på skummelt og farlig, og det var et år før rettssaken, og jeg har levd etter det som en religion siden.

Subjekt-redaktør Danby Choi gjorde seg også bemerket i Spillet, men ble stemt ut flere uker før finalen. Under en av oppgavene på finalen, stilte han som Andersens hjelper. I konkurransen vant Andersen 200.000 kroner. 

Til Dagbladet forteller Choi at han sendte Andersen et vippskrav på 40 000 kroner da seieren var et faktum.

- Det var litt morsomt, for etter at Line vant sendte jeg henne et vippskrav på en femtedel av potten siden jeg hadde hjulpet henne til å vinne, innrømmer Choi.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS