Sandra Bruflot støtter Emilie Enger Mehl.

MENINGER:

Heia folk som finner noe ordentlig å klage på fremfor det tullet her

«Hun kunne i alle fall ikke vite at det skulle bli krig i Europa.», skriver Sandra Bruflot (H) i forsvar av justisminister Emilie Enger Mehl (Sp).

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Denne teksten ble først publisert på Bruflots facebook-side, og er gjengitt med tillatelse.

Posten ble skrevet sammen med en lenke til Dagbladet-saken «Svarer på kritikken», som handler om justisminister Emilie Enger Mehls deltakelse i TV-serien Kompani Lauritzen.

Dette er så sjukt teit. Her er det en stortingsrepresentant som i sin første periode blir spurt om hun vil være med på et TV-program.

Hun kunne ikke vite at hun skulle bli medlem av regjeringen etter innspilling, hun kunne ikke vite at hun skulle bli justisminister, og hun kunne i alle fall ikke vite at det skulle bli krig i Europa.

Folk kan forsåvidt mene hva de vil om at politikere er med i reality-program, men Kompani Lauritzen må være noe av det mer uskyldige det går an å være med på.

Personlig synes jeg det er helt konge at Emilie ble spurt, at hun og andre politikere kan vise flere sider av seg sjøl, og vise at de tross alt er ganske vanlige folk med styrker og svakheter som alle andre.

Heia Emilie, og heia folk som finner noe ordentlig å klage på fremfor det tullet her.

———————————————-

Dette er et debattinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i Medier24? Send ditt innlegg til meninger@medier24.no.

Powered by Labrador CMS