Ulf André Andersen skriver at tronarving Ingrid Alexandra må tåle mer oppmerksomhet nå som hun har fylt 18 år.

MENINGER:

Derfor skriver vi i Se og Hør om Ingrid Alexandras kjæreste

«Hun vil i årene fremover måtte tåle stadig større interesse og oppmerksomhet både rundt sitt virke som prinsesse og tronarving – og som person», skriver Ulf André Andersen.

Publisert Sist oppdatert

Dette innlegget er først publisert i en sak hos Se og Hør og er gjengitt med tillatelse.

Kjærligheten blomstrer i kongefamilien. Nå har også prinsesse Ingrid Alexandra funnet lykken. Selv om Se og Hør har kjent til prinsessens forhold i en lang periode, har vi unnlatt å omtale det før nå.

Da hun sist uke inviterte kjæresten til sin offisielle gallamiddag på Slottet, i anledning 18-årsdagen, mener Se og Hør det er legitimt å omtale saken.

Vi mener det har høy offentlig interesse at vår tronarving inviterer kjæresten til å feire dagen med kongelige fra hele Europa og det offisielle Norge. Da fremstår ikke forholdet lenger som en uskyldig ungdomsflørt. Fram til nå har prinsesse Ingrid Alexandra fått lov til å være barn og leve trygt i skyggen av sine foreldre.

Da prinsessen i januar ble myndig, fikk hun eget kontor på Slottet. Det er et av flere synlige tegn på hennes nye offentlige rolle. Hun vil i årene fremover måtte tåle stadig større interesse og oppmerksomhet både rundt sitt virke som prinsesse og tronarving – og som person.

Noen vil hevde at prinsessen må få tid til å finne ut av sitt kjærlighetsforhold. Det er vi enige i, og har derfor ventet en stund med å publisere nyheten. Se og Hør mener imidlertid at kjærestens tilstedeværelse i gallamiddagen på Slottet, derfor markerer et avgjørende vendepunkt.

———————————————-

Dette er et debattinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i Medier24? Send ditt innlegg til meninger@medier24.no.

Powered by Labrador CMS