Erlend Mørch og Steinar Klouman Hallert skal lage TV og podkast i NRK.
Erlend Mørch og Steinar Klouman Hallert skal lage TV og podkast i NRK.

Erlend og Steinar går til NRK

Humorduoen Erlend Mørch og Steinar Klouman Hallert forlater Discovery til fordel for NRK og nye TV- og podkastprosjekter.

Publisert Sist oppdatert

– Hele mitt voksne liv har jeg hatt komplekser for at jeg ikke har tjenestegjort for landet mitt. Jeg var aldri i militæret, men ved å jobbe for NRK er det endelig min tur til å bidra for landet mitt, sier Erlend Mørch.

Mørch og Hallert har samarbeidet tett siden de møttes som studenter på Westerdals. Publikum kjenner dem nok best fra fire sesonger av humorserien «Sigurd fåkke pult», der Steinar spiller hovedrollen.

– Jeg begynner i NRK fordi Erlend gjør det, sier Klouman Hallert.

– Erlend og Steinar er to kreative, talentfulle og smarte humorhoder som vil tilføre NRKs publikum masse godt innhold. Vi er overbevist om at de vil være en god match med NRK, forteller redaksjonssjef for radio og podkast i P3, Ida Jevne.

Sammen skapte de tidligere i år overskrifter gjennom forbruker- og humorprogrammet «Erlend og Steinar hjelper deg», som ble Gullruten-nominert for beste programledelse og beste nyskapning.

 Podkasten «Radio Mørch» er podkastverdenens karbonlagringsteknologi, ifølge Erlend Mørch selv.

I tillegg til felles prosjekter, er alle episodene av Erlend Mørchs podkast «Radio Mørch» nå tilgjengelig i NRK Radio.

– Erlend og Steinar skal lage podkast og utvikle TV-prosjekt sammen med oss, og i tillegg tar NRK over produksjonen av «Radio Mørch» der det kommer nye episoder fra høsten av, sier Ida Jevne.

Erlend selv sier følgende om podkasten:

– «Radio Mørch» er podkastverdenens karbonlagringsteknologi. Veldig mye hype, fortsatt ikke nådd sitt potensial, men den kan også være redningen for oss alle. Vi må vente og se.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS