Kvinne stående i gata, med fargerik strikkegenser
Julie Sørensen Molvik er ny journalist i Dølen

Går fra kom-bransjen til lokalavis

Julie Sørensen Molvik er ny journalist i avisen Dølen. 

Publisert Sist oppdatert

Det skriver avisen selv. 

Sørensen Moøvik kommer fra Hamar og har allerede solid og variert erfaring fra bransjen. Etter journalistikkstudiet jobbet hun mange år i avisa Fædrelandsvennen, i Kristiansand.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

De fem siste årene har Sørensen Molvik bodd i Oslo, hvor hun har jobbet som journalist i A-magasinet i Aftenposten og nå sist som kommunikasjonsrådgiver. 

– Jeg savner å jobbe som journalist og trengte en endring fra en litt stressende Oslo-tilværelse. Jeg ønsket å bo nærmere naturen, og da stillingen i Dølen plutselig dukket opp, ble jeg både nysgjerrig og gira, sier hun.

Sørensen Molvik legger til at tanken på å plutselig bytte ut byen med bygda, og flytte til et sted hvor hun ikke kjenner noen, beskriver hun som deilig, men også bittelitt skummelt.

Redaktør og daglig leder i Dølen, Tone Sidsel Sanden, sier til avisen at de er svært glade for å få Sørensen Molvik med på laget. 

– Jeg synes det er utrolig tøft at hun tar valget og flytter fra Oslo og opp til oss i Gudbrandsdalen. Da har hun skjønt det! Hun får en utrolig spennende jobb her i lokalavisa, i et område det også er veldig spennende å arbeide i. Det er fullt mulig for journalister å finne gode jobber utenfor storbyene. Vi skal ta godt i mot henne.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS