Eirik Amb Nysveen har vært konstituert i stillingen siden 1. mars i år. Nå får han stillingen permanent.

Eirik Amb Nysveen blir nyhetsredaktør i E24

Eirik Amb Nysveen får stillingen på permanent basis.

Publisert Sist oppdatert

Eirik Amb Nysveen har tidligere jobbet som nyhetssjef, ledet Dagsorden-avdelingen og vært ansvarlig for brukermarked i E24.

Siden 1. mars har han også vært konstituert som nyhetsredaktør. Nå får han rollen permanent.

– Som konstituert nyhetsredaktør har han bevist at han har det som kreves for å utvikle journalistikken i Norges største næringslivsavis. Eirik har levert resultater som taler for seg, både hva gjelder leservekst, arbeidsmiljø og journalistisk gjennomslag, sier publisher Lars Håkon Grønning i en pressemelding.

Grønning forteller at de har hatt en prosess med både interne og eksterne kandidater, men at Nysveen var den som var best kvalifisert for stillingen.

– Han er en hardtarbeidende lagspiller som kjenner både organisasjonen og alle våre dekningsområder svært godt. Med ham som nyhetsredaktør er jeg trygg på at E24 vil fortsette den gode utviklingen vi har hatt de siste årene, sier Grønning.

Nysveen selv gleder seg til å utvikle E24 videre.

– Nå er jeg først og fremst veldig glad, dette er drømmejobben! E24 er uten tvil Medie-Norges mest spennende arbeidsplass, full av kunnskapsrike og gode kolleger. I 2023 har vi befestet vår posisjon som Norges største og viktigste næringslivsavis. Jeg gleder meg veldig til å bygge denne redaksjonen videre, sier han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS