Kyrre Kjellevold.

Kyrre Kjellevold slutter i E24 - skal tilbake til Bergen

Starter i NRK sin undersøkende redaksjon vest på nyåret.

Publisert Sist oppdatert

Kyrre Kjellevold var med å avsløre Argentum-skandalen i Bergens Tidende, før han i fjor startet som gravejournalist i E24

Nå slutter han i Akersgata, og i februar reiser han «tilbake» over fjellet for å jobbe i NRK sin undersøkende redaksjon vest.

Han har hittil pendlet mellom storbyene, og det er to hovedgrunner til at han ville jobbe i Bergen.

– En ting er at det er familieforhold: jeg vil hjem til samboeren min i Bergen, sier han og legger til om den nye jobben:

– Jeg synes det var en mulighet jeg ikke kunne gå glipp av.

Samtidig synes han det er vemodig å forlate E24.

– De har et rekordår bak seg. Vi har hatt fokus på folkefinansiering, og selvsagt aksjeskandalen. Jeg har lært mye av å jobbe med Anders Fjellberg. Han er i toppen av reportasjeledere i Norge. Jeg vil også takke Lars Håkon Grønning for muligheten til å være i E24 i et år nå, sier Kjellevold. 

Neste SKUP?

Han gleder seg til å jobbe både nasjonalt og internasjonalt, og kunne ta i bruk ressursene NRK har. 

– NRK har jo bygget opp sin undersøkende redaksjon over flere år, og er i ferd med å bli et veldig sterkt miljø som jeg er ganske ydmyk for å tre inn i. 

–Skal du være med på neste skup i NRK Vestland? 

– Det må vi jo forsøke på! Jeg skal sette saker jeg er opptatt av på dagsorden, slik som økonomisk kriminalitet, hvordan forvaltningen og reguleringsmyndigheter opptrer og individets rettigheter. 

Rettelse: I første versjon av saken stod det at Kjellevold skulle jobbe i NRK Vestlands gravegruppe. Det riktige er NRK sin undersøkende redaksjon vest. Dette er rettet i saken. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS