Fredrik N. Filtvedt (fra venstre), Jon Martin Henriksen og Eivind B. Holth har blant annet besøkt Old Trafford med podkasten. Her tester de ut innbytterbenken.
Fredrik N. Filtvedt (fra venstre), Jon Martin Henriksen og Eivind B. Holth har blant annet besøkt Old Trafford med podkasten. Her tester de ut innbytterbenken.

Den norske United-podkasten har passert millionen

United.no er blitt Norges største sportspodkast - under ett år etter oppstart.

Publisert Sist oppdatert

Podkasten til United.no har nå passert én million avspillinger, opplyser den skandinaviske supporterklubben til Manchester United.

Podkasten ble startet opp i mars i fjor, og har VGTV-profil Jon Martin Henriksen som en av tre programledere. Eivind B. Holth og Fredrik N. Filtvedt er de to andre. 

Totalt har redaksjonen laget 88 episoder, og Uno var den største sportspodkasten i fire uker på tampen av 2023, ifølge tall fra Podtoppen.

Podkasten avsluttet blant annet året med å toppe listen for uke 52.

– Podkast ble og er et satsingsområde for Supporterklubben, og det er ekstremt gledelig å se den mottakelsen Uno har fått på bare kort tid, sier ansvarlig redaktør for United.no, Dag Langerød.

Den primære målgruppen er naturlig nok United-fans, men podkast-trioen merker også at det er flere andre fotballinteresserte som lytter på.

–  Vi har fått meldinger fra Arsenal- og Tottenham-supportere som hører på oss. Og det er jo en kompliment. Tror jeg, hvert fall, sier Filtvedt.

– Det kan selvfølgelig hende at de bare koser seg over motgangen vi som United-fans opplever, men vi velger å tro at det er en kombinasjon av skadefryd og at vi har noe fornuftig å komme med, sier han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS