Elisabeth Carew er med i Medier24 sin sommerprat.
Elisabeth Carew er med i Medier24 sin sommerprat.

#Sommerpraten

Derfor fikk Elisabeth Carew «voksenkjeft»

P5-profilen forteller om utfordrende dager med en verden som er på steroider samtidig som jobben er å lage lystig innhold.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller Medier24 en rekke personer i og tett på mediebransjen spørsmål om hva de gjør i sommer.

Denne gangen er det P5-radiovert Elisabeth Carew som står for tur.

– Hvordan oppsummerer du første mediehalvår 2022?

– Intenst. Verden generelt er litt på steroider om dagen og samtidig har jeg en jobb hvor vi skal lage lystig innhold. Den balansen har vært en ordentlig utfordring til tider. Skal innrømme at det har vært smil på lufta og tårer i reklamepausen de dagene de verste overskriftene rullet over nyhetssidene.

– Hva kaller du det: Betalingsmur, plusset innhold eller noe annet?

– Tror jeg sier "pluss-sak".

– Hva er den perfekte sommerferien?

– En perfekt sommerferie er variert. Kan jeg få litt hytte på fjellet, litt hvite strender og litt mimosa til lunsj i en spennende by, er jeg så lykkelig jeg kan bli. Men samtidig har jeg to små jenter på 1 og 2 år, så det aller fineste er jo å oppleve alt fra stort til smått gjennom deres øyne. Noe av det fineste med å være mamma er jo nettopp dette, fordi det gjør at ting som var kjedelig før har blitt gøy nå.

– Hvilke medievaner tar du med deg på ferie?

– Jeg forsøker å koble av, men det er klart at når jeg ser saker på nett eller i sosiale medier så er det nesten så jeg setter i gang en samtale med kollegaene mine inni hodet mitt, som om jeg planlegger hvordan vi kan snakke om dette på lufta. En stor del av jobben vår er å synse og føle rundt alt vi måtte komme over, så akkurat det er vanskelig å legge fra seg.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– Å innrømme at jeg aldri har vært med på dugnad. Jeg tror det egentlig var et rop om litt gruppepress og det skal jeg love deg at jeg fikk. Godt pakket inn i velfortjent voksenkjeft, så jeg er med neste gang!

– Hva er ditt beste råd til årets sommervikarer?

– Benytt muligheten til å vise hvor mye du tåler å få kastet i fanget. Vær kreativ og uredd, og gled deg over at du har fått en fot innenfor en utrolig kul bransje. Du kan lære masse av absolutt alle rundt deg.

Powered by Labrador CMS