Else Kåss Furuseth blir fast gjestedommer i Norske talenter
Else Kåss Furuseth blir fast gjestedommer i Norske talenter

Else Kåss Furuseth blir fast gjestedommer i Norske talenter

– Jeg gleder meg først og fremst til å bli rørt.

Publisert Sist oppdatert

Else Kåss Furuseth går inn som fast medlem av dommerpanelet til Norske talenter, opplyser Warner Bros. Discovery. 

Programmet går hver fredag på TVNorge. 

– Jeg gleder meg først og fremst til å bli rørt. Jeg blir veldig rørt av mennesker som har et stort talent for noe. Faktisk blir jeg veldig rørt av mennesker som har middels talent også. Og jeg blir også rørt av mennesker som mangler talent. Jeg blir faktisk rørt bare av at jeg nå snakker om at jeg kommer til å bli rørt, sier Kåss Furuseth.  

Norske talenter ledes av Solveig Kloppen, mens Silya Nymoen, Hkeem, Dennis Storhøi og Stian Blipp sitter i dommerpanelet - i tillegg til Kåss Furuseth. 

– Jeg kan har ikke noe «mesterbrev» i verken trylling, stepping, sjonglering, flammesluking eller enhjulssykling, men likevel skal altså jeg få sitte der og bedømme om disse folka har talent eller ikke. Det er et stort ansvar, sier Kåss Furuseth.

Hun innrømmer at hun selv har hatt en drøm om å delta i programmet. Og den drømmen er ikke skrinlagt. 

– Det at jeg nå skal være gjestedommer betyr ikke at jeg har gitt opp drømmen om å være med i Norske talenter som deltaker. Merk mine ord: En dag er det jeg som står på scenen og danser rumba på stylter med en hund på skuldrene, til stående applaus fra Dennis Storhøi og de andre dommerne. Lenge leve drømmen, sier Kåss Furuseth.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS