Erik Andreassen går fra NRK Finnmark til VOL.

Erik Andreassen er ny ansvarlig redaktør i VOL

Styret i VOL Vesterålen Online har ansatt 29 år gamle Erik Andreassen. Han kommer fra stillingen som vaktsjef hos NRK Finnmark i Alta.

Publisert Sist oppdatert

VOL har ansatt Erik Andreassen fra Sandefjord som ny ansvarlig redaktør. Han tiltrer stillingen på Sortland 1. oktober.

– Jeg synes VOL er et veldig spennende mediehus, og jeg ser frem til å lære mer om regionen og mulighetene i det redaksjonelle arbeidet. Og ikke minst ser jeg frem til å bli kjent med og jobbe sammen med alle dem som har stått for VOL sin flotte utvikling, sier Andreassen i en pressemelding.

Andreassen har mastergrad i sportsjournalistikk fra St, Mary's University i London, og startet karrieren sin i Sandefjords Blad. Der klatret han til stillingen som frontsjef for den digitale satsingen før turen gikk til NRK Finnmark i Kirkenes.

Siden januar 2021 har han vært vaktsjef i Alta.

– Vi er veldig glade for å få Erik Andreassen som leder for den redaksjonelle satsingen. Han er en ung og ambisiøs journalist med et stort potensial som leder. Han er faglig sterk og en god lagbygger, og sammen med den dyktige redaksjonen vi allerede har, er jeg trygg på at han kan utvikle VOL videre, sier styreleder Harald H. Rise.

Powered by Labrador CMS