Erik Waatland.

Pressemelding

Erik Waatland går av som ansvarlig redaktør i Medier24 AS - skal skape vekst som administrerende direktør

– Vi skal bygge fremtidens mediekonsern og jeg ser fram til å bruke all min tid på innovasjon, ledelse og strategi, sier Erik Waatland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Waatland (33) har vært publisher i Medier24 AS i drøyt fire år og har vært i selskapet i seks år. På den tiden har inntektene økt fra to millioner til nær 18 millioner - og antallet ansatte har gått fra to til nesten 18 årsverk fordelt på fire merkevarer.

Nå går mediegründeren inn i en rendyrket rolle som administrerende direktør for alle de redaksjonelle merkevarene - i tillegg til å bekle rollen som styreleder i salgs- og markedsbyrået Partner24 AS.

Direktørens hovedoppgave blir å jobbe med forretningsutvikling, ledelse og vekststrategi.

– Det å være redaktør i Medier24 AS er det desidert morsomste jeg har gjort i min karriere. Derfor er det jo litt vemodig å gi stafettpinnen videre, men samtidig gleder jeg meg stort til å legge all min kraft i å bygge og skape vekst for medieselskapet vårt videre i en annen rolle. Tjuefire-konsernet flytter om kort tid inn i nye og flotte lokaler i Torggata i Oslo sentrum - og min prioritet nummer én blir å sørge for at vi har høy fart også fremover, sier Waatland.

Dermed får Medier24 AS, som utgir Medier24, KOM24 og SALG24, toledermodell. Nyhetsredaktør Jan Magnus Weiberg-Aurdal i Medier24 blir i en overgangsperiode konstituert som ansvarlig redaktør i Medier24 AS og stillingen som ansvarlig redaktør vil bli lyst ut om kort tid med bistand fra rekrutteringsselskapet Visindi.

Samtidig blir Yngve Garen Svardal konstituert som redaktør for KOM24 og SALG24. Han er i dag nyhetsredaktør i KOM24.

– Jeg er ikke i det minste bekymret for journalistikken i selskapet. Medier24, KOM24 og SALG24 er godt rigget med særdeles dyktige ansatte som er sultne og klare for å vinne nyhetskampen videre. Nå får jeg muligheten til å heie på dem - og skape kommersielle løsninger som gjør at de blir mange flere journalister i årene fremover, fortsetter Waatland.

Jan Magnus Weiberg-Aurdal blir konstituert som ansvarlig redaktør.

«Hoppe etter Waatland»

Erik Waatland går ut i pappapermisjon i tre måneder fra og med 9. mai og da tar Weiberg-Aurdal over til ny ansvarlig redaktør er på plass.

– Det er utrolig gøy på jobb om dagen med enorm vekst, og jeg mener det er riktig at vi nå får en toledermodell. Vi skal klare å holde fortet til hodejegerne har fått gjort jobben sin, sier Weiberg-Aurdal og fortsetter:

– Det blir spennende å se hvilken ansvarlig redaktør vi får inn. Vedkommende får en formidabel og spennende jobb med å «hoppe etter Waatland». Selv ser jeg fram til å gå tilbake til min rolle som nyhetsredaktør når ny ansvarlig redaktør er på plass. Jeg trives rett og slett veldig godt i den rollen, sier han.

Powered by Labrador CMS