Forretningsutvikler og prosjektleder Siss Godager-Andersen blir daglig leder i det nye salgs- og innholdsbyrået Partner24.

PRESSEMELDING

Medier24 AS lanserer Partner24 - ansetter Siss Godager-Andersen (33) som daglig leder

Det nye salgs- og innholdsbyrået skal levere kommersielle løsninger for Medier24, KOM24, Salg24 og en rekke eksterne kunder.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medier24 AS faser dermed ut den kommersielle virksomheten i et eget salgs- og innholdsbyrå som nå blir hetende Partner24 - og blir organisert i et eget AS.

Selskapet skal ledes av M24s forretningsutvikler og prosjektleder, Siss Godager-Andersen, som nå blir daglig leder i det nye selskapet.

– Jeg ser fram til å lede et område i betydelig vekst og vi tror dette grepet kan gi ytterligere verdi for våre kunder når vi nå lanserer en rekke nye produkter og tjenester, sier Godager-Andersen.

Det nye byrået skal levere løsninger innen salg og markedsføring, innholdsproduksjon, streaming, arrangement, forretningsutvikling og en rekke andre kommersielle aktiviteter.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 AS går inn som styreleder i selskapet.

– Endelig får våre dyktige medieselgere den oppmerksomheten og kraften de fortjener i et splitter nytt og rendyrket salgsselskap. Her får de en unik mulighet til å bygge noe veldig spennende og fremtidsrettet opp mot de viktigste bransjene i landet, sier Waatland.

Powered by Labrador CMS