Espen Teigen (25).

Espen Teigen gjør comeback i Nettavisen: – Jeg måtte komme tilbake

Espen Teigen returnerer til politisk avdeling i Nettavisen under ett år etter at han dro.

Publisert Sist oppdatert

Under ett år etter at Espen Teigen forlot Nettavisen for å bli pressesjef i FrP, kommer han nå tilbake. Det melder Nettavisen.

- Jeg er veldig klar, jeg har savnet Nettavisen, og gjengen som jobber der. Når Nettavisen har gjort en stor satsing så har jeg veldig lyst til å komme tilbake. Jeg kjenner det kryper, jeg måtte komme tilbake. Jeg gleder meg til å jobbe med de gamle kollegaene mine, de er en god gjeng. Det jeg gleder meg mest til er å sette meg ned, få tips og begynner å skrive. Det er veldig motiverende å se responsen man får tilbake på sakene også, sier Espen Teigen til Nettavisen.

- Espen Teigen er en av de flinkeste journalistene vi har rekruttert de siste årene, og han gjorde også rent bord i de interne prisutdelingene da han var her første gang. Nettavisen har alltid praktisert en politikk hvor vi ikke brenner broer hvis folk søker seg ut, og derfor er det også veldig vanlig at mange kommer tilbake til det gode arbeidsmiljøet i Nettavisen, sier sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

I tillegg til Teigen, er Mariann Strand ansatt som journalist på nyheter/breaking news.

Strand har bakgrunn fra TV2 og NRK. Hun har bred erfaring innen breaking news, først som utenriksreporter i TV2 og deretter i NRK, hvor hun blant annet jobbet i utenriksredaksjonen og i deskredaksjonen.

Powered by Labrador CMS