Reidar Kjæstad forlater jobben som nyhetsredaktør i GD - og blir direktør i samme mediehus.

Reidar Kjæstad blir ny utviklingsdirektør i Gudbrandsdølen Dagningen AS

– Denne jobben gir meg muligheter til å bruke litt andre sider av meg sjøl enn jeg har gjort tidligere.

Publisert Sist oppdatert

Reidar Kjæstad (39)er ansatt som utviklingsdirektør på gruppenivå i Gudbrandsdølen Dagningen AS, opplyser mediehuset. 

Han kommer fra jobben som nyhetsredaktør i GD. 

Kjæstad vil få en nøkkelrolle i utviklingen og oppfølgingen av alle avisene og selskapene i GD-gruppen. 

– Denne jobben gir meg muligheter til å bruke litt andre sider av meg sjøl enn jeg har gjort tidligere. I hele min yrkeskarriere har jeg vært veldig tett på den daglige journalistikken, nå får jeg mulighet til å tenke litt mer langsiktig og strategisk, noe jeg synes er spennende, sier Kjæstad.

Han tiltrer i den nye jobben fra 18. september. 

Ansvarlig redaktør i GD og administrerende direktør i GD-gruppen, Tom Martin Kj. Hartviksen, er glad for at Kjæstad takket ja til jobben. 

– Det er både fordeler og ulemper med å hente en kandidat fra egne rekker. Fordelen er at Reidar kjenner oss godt, og at han raskt kan sette seg inn i utfordringer, muligheter og konkrete oppgaver. Ulempen er at vi mister en sentral ressurs i GDs redaksjon, sier han. 

– Reidar vil helt sikkert bli koblet på prosesser som går på gruppenivå før september, men samtidig ønsker jeg å ha han i redaksjonsledelsen i GD til etter valget i september, sier Hartviksen. 

GD-gruppen består - foruten Gudbrandsdølen Dagningen (GD) - også av avisene Valdres, Norddalen, Alvdal midt i væla og Tynsetingen.

Powered by Labrador CMS