Polaris Media Vest AS ansetter Marit Kalgraf som administrerende direktør i den nylig utvidede regionen Polaris Media Vest.
Marit Kalgraf blir ny administrerende direktør for Polaris Media Vest.

Polaris Media Vest ansetter administerende direktør

Vestnytt- og Askøyværingen-redaktør Marit Kalgraf skal lede den nylig utvidede regionen. 

Publisert Sist oppdatert

Marit Kalgraf er ansatt som administrerende direktør i den nylig utvidede regionen Polaris Media Vest, opplyser konsernet. 

Kalgraf er i dag ansvarlig redaktør i lokalavisene Vestnytt og Askøyværingen.

– Jeg gleder meg til å starte på oppgavene og til å bli kjent med de ansatte, spesielt i de mediehusene som jeg ikke har jobbet med før, sier Kalgraf.

Fra venstre: Håvard Kvalheim (styreleder PM Vest, adm. dir. i FVN/PMSør), Marit Kalgraf (påtroppende adm. dir. i PM Vest), Øyulf Hjertenes (nestleder i styret PM Vest, COO i Schibsted News Media) og Per Axel Koch (konsernsjef i Polaris Media).

Polaris Media Vest har tidligere bestått av mediehusene Sunnhordland, Bømlo-nytt, Marsteinen og Stord24, men ble i høst utvidet med Vestnytt, Askøyværingen, Strilen, Bygdanytt , Øyposten og Randaberg24.

– Vi er nå blitt en del av et konsern med 79 mediehus, hvor de fleste er på størrelse med mediehusene i Polaris Media Vest. Jeg vet at det finnes mange flinke folk også i de andre regionene i Polaris Media, og gleder meg til å jobbe sammen med dem, sier Kalgraf.

Styreleder Håvard Kvalheim i Polaris Media Vest opplyser at konkurransen om den nye direktørjobben var hard.

– Det har vært svært mange gode og kvalifiserte kandidater i prosessen, og sterk konkurranse om å få jobben. Da er det også ekstra gledelig at en intern kandidat går helt til topps, sier han. 

– Det viser at vi har svært dyktige folk i ledelsen i våre mediehus, og også at det er rom for å vokse i Polaris Media, sier Kvalheim.

Han er fornøyd med at det ble Kalgraf som til slutt fikk jobben. 

– Marit har vist at hun har gode lederegenskaper og er flink til å bygge lag og samhold, samtidig som hun har lyktes med å skape positiv endring og digital omstilling. Vi er overbevist om at hun er riktig person for å utvikle den utvidede region Vest inn i fremtiden, og gleder oss til hun tar fatt på jobben, sier Kvalheim

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS