Jonas Sundquist (fra venstre), Jenny Baksaas og Vera Thorvarsdottir har fått fast jobb i Psykologisk.no.

Psykologisk.no ansetter to faste journalister og markedssjef

– Vi er godt i gang med å bygge opp et dream team, sier ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jonas Sundquist (28) og Jenny Baksaas (27) er ansatt som journalister, mens Vera Thorvarsdottir (35) blir markedssjef i Psykologisk.no, opplyser bransjeavisen.

Sundquist ble ansatt i et ettårig engasjement i fjor, og har også bekledd rollen som redaksjonssjef. Nå får han jobben på fast basis.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Baksaas har på sin side vært engasjert i en journaliststilling hos avisen siden 1. januar, mens Thorvarsdottir har vært engasjert som markedsansvarlig siden i fjor høst.

– Dette føles utrolig bra. Nå har drømmejobben blitt fast jobb, så jeg er veldig fornøyd! Det er gøy å få være med på reisen til en liten avis som er i rask og kontinuerlig vekst, sier Baksaas.

Ansvarlig redaktør og gründer Pål Johan Karlsen er glad for trippel-ansettelsen.

– Vi er godt i gang med å bygge opp et dream team. På under et år har vi vokst fra 1,5 til 4 årsverk og sett en formidabel trafikkvekst, og det under den største nedstengningen samfunnet har opplevd i nyere tid, sier han.

– Men vi er fortsatt bare kommet så vidt i gang med å bygge arbeidsplasser for kunnskapsbevisste og lidenskapelig psykologi-interesserte mennesker, sier Karlsen.

Powered by Labrador CMS