Sunnhordaland har ansatt tre nye journalister. Fra venstre: Jonas Yang Tislevoll, Preben Ørpetveit Solberg og Tuva Åserud.
Sunnhordland har ansatt tre nye journalister. Fra venstre: Jonas Yang Tislevoll, Preben Ørpetveit Solberg og Tuva Åserud.

Sunnhordland ansetter tre nye journalister

– Dette er ambisiøse og hardtarbeidende journalister som vi er utrolig glade for å få på laget.

Publisert Sist oppdatert

Sunnhordland har ansatt tre nye journalister: Preben Ørpetveit Solberg (27), Tuva Åserud (27) og Jonas Yang Tislevoll (30).

Førstnevnte har allerede tiltrådt i sin nye jobb, mens de to sistnevnte begynner først i januar, opplyser avishuset. 

– Dette er ambisiøse og hardtarbeidende journalister som vi er utrolig glade for å få på laget. Vi er også heldige som har en flink vikar i Sondre Hansen, mens vi venter på at alle de nye kommer på plass, sier ansvarleg redaktør i Sunnhordland, Marit Holm.

Solberg har tidligere vært vikar i Sunnhordland, og har også erfaring fra Bergen Student-TV, Hallingdølen, Haugesunds Avis og Karmøynytt.

Åserud hentes på sin side fra frilans- og vikar-jobb hos Bergens Tidende og for NTB i Bergen. Hun er utdannet fotojournalist. 

Tislevoll er også utdannet som fotograf, og har bakgrunn som journalistpraktikant hos Nynorsk Avissenter og vikar hos Firda og Fædrelandsvennen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS