Nareas Sae-Khow (38) blir NRKs nyhetsredaktør i Trondheim og Trøndelag. Her sammen med regionredaktør i NRK region midt, Eivind Undrum Jacobsen.
Nareas Sae-Khow (38) blir NRKs nyhetsredaktør i Trondheim og Trøndelag. Her sammen med regionredaktør i NRK region midt, Eivind Undrum Jacobsen.

Nareas Sae-Khow blir NRKs nyhetsredaktør i Trondheim

– Jeg er takknemlig for å få lov til å lede dette nye, store nyhetsgulvet her i Trondheim og Trøndelag, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Nareas Sae-Khow (38) blir NRKs nyhetsredaktør i Trondheim og Trøndelag, opplyser NRK.

– Jeg er takknemlig for å få lov til å lede dette nye, store nyhetsgulvet her i Trondheim og Trøndelag, og for å bli valgt blant sterke kandidater, sier Sae-Khow.

– Så tenker jeg at jeg også er veldig ydmyk for det er mange kloke journalister her. Det er massevis av erfaring og rutine, journalister som jeg har jobbet lenge med og ser opp til. Å få lov til å lede dem blir et privilegium, sier han.

Sae-Khow var en av elleve søkere til jobben. Han kommer fra jobben som reporter og vaktsjef i NRK Trøndelag, og har jobbet i mediehuset i 16 år.

NRK selv omtalte den nye stillingen som «redaktør til NRKs største nyhetsmiljø utenfor Oslo», og kommer som følge av at mediehuset samler alle nyhetsavdelingen sine i byen sammen.

Vedkommende vil få det øverste ansvaret for NRKs nyhetsproduksjon i Trondheim og Trøndelag.

– Jeg er glad for at Nareas har takket ja til denne jobben. Han vil tilføre energi og journalistisk kraft til det nye nyhetsgulvet i Trondheim, sier regionredaktør i NRK region midt, Eivind Undrum Jacobsen.

Sigrid Gjellan konstitueres som nyhetsredaktør frem til Sae-Khow tar over 1. april, opplyser NRK.

Powered by Labrador CMS