Synnøve Sundby Fallmyr blir værende hos NRK Nordland på fast basis.

Synnøve Sundby Fallmyr (29) har fått fast journalistjobb i NRK Nordland

– Å være journalist i NRK er definitivt den jobben jeg har hatt til nå hvor jeg virkelig føler at «Yes, dette er jobben for meg», sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Synnøve Sundby Fallmyr (29) har fått fast journalistjobb hos NRK Nordland. Hun har jobbet ved Bodø-kontoret i en vikarstilling siden i fjor.

– Det er deilig å endelig «lande» litt! Etter å ha prøvd sikkert ti forskjellige jobber og vært innom flere bransjer, forteller Sundby Fallmyr til Medier24.

– Det er jo utrolig mye spennende å holde på med i denne verden, og jeg er glad for at jeg har prøvd mye og reist verden rundt, men å være journalist i NRK er definitivt den jobben jeg har hatt til nå hvor jeg virkelig føler at «Yes, dette er jobben for meg», sier hun.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Sundby Fallmyr flyttet fra redaktørjobb i Talent Media i Oslo i 2019, og så da frem til å «komme hjem» til Nordland, der hun er vokst opp.

Det angrer hun ikke på.

– Med pandemi og diverse ting på hjemmebane, var det ekstra godt å være nær familien på Ørnes. Samtidig var det, som jeg hadde ventet, godt å være i nord igjen, sier hun.

Fallmyr Sundby legger også til:

– Først og fremst vil jeg bli værende fordi det fortsatt er store utviklingspotensialer – både for meg og for NRK Nordland, fordi jeg trives, og fordi jeg har fått muligheten til å gjøre noe jeg aldri trodde jeg kom til å få muligheten til.

Fallmyr Sundby har, foruten Talent Media-jobben, også bakgrunn fra Oppegård Avis og Kulingen. Hun har bachelor i kommunikasjon med spansk og utviklingsstudier, og har også studert medieproduksjon ved OsloMet.

Powered by Labrador CMS