Direktør for Mediateknologi og Infrastruktur i TV 2, Ådne Iden Høiby, slutter i kanalen.

Teknologi-topp slutter i TV 2

Ådne Iden Høiland slutter som direktør for mediateknologi og infrastruktur i TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Det bekrefter Høiland overfor Medier24. Kampanje omtalte saken først.

Direktøren har takket ja til sluttpakke og slutter i kanalen rundt nyttår. 

TV 2 står midt i en omfattende kuttprosess. Alle ansatte har blitt tilbudt sluttpakke og 45–50 ansatte må slutte. 120 årsverk forsvinner totalt – og flere store profiler er på vei ut døren.

– Jeg har valgt dette fordi jeg hadde ett ønske om nye utfordringer, og har hatt dialog med TV 2 om dette der vi også fant en god løsning med intern erstatter for meg i min rolle, skriver han i en e-post.

Hege Marie Kallestad, som har vært leder for publisering og utspilling i TV 2, går umiddelbart inn i en konstituert rolle som hans erstatter.

– Jeg er veldig glad for å kunne gi stafettpinnen videre til Hege Marie som jeg kjenner godt som en god leder og kollega, og jeg vet at dette også kommer til å bli veldig bra fremover med henne som leder for Mediateknologi og Infrastruktur i TV 2.

Høiland har jobbet i TV 2 siden 2020, men har vært tilknyttet konsernet i ulike stillinger de siste åtte årene.

– Jeg har hatt fantastiske år i TV 2, og er utrolig takknemlig for disse årene og innser at jeg også har vært utrolig heldig som har hatt denne mulighet til å jobbe med så mange fantastiske folk. Jeg har lært mye, fått vært med på mye og hatt de beste kollegaer man kan ønske seg i denne rollen som jeg har hatt i TV 2.

Etter nyttår venter nye oppgaver for Høiland, men han røper ikke nøyaktig hva han skal.

– Det var en spesiell uke forrige uke når vi informerte om dette internt i TV 2, men jeg ser nå også fram til å helt nye spennende utfordringer fremover, skriver Høiland.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS