Linnéa Myhre er programleder i podkasten «Gi meg alle detaljene».

Linnéa Myhre-podkast vant to priser under europeisk mediekåring

VGTV-profil Linnéa Myhre og «Gi meg alle detaljene»-universet vant to priser under den europeiske mediekåringen Digiday Media Awards.

Publisert

«Gi meg alle detaljene»-universet vant kategoriene «Most Engaged Community» og «Best subscription or Membership Product» 30.juni.

I begrunnelsen står det at VGTV vinner fordi de identifiserte et behov for underholdningsinnhold til generasjon Z og at samarbeidet med forfatter og influenser Linnéa Myhre har vært en stor suksess.

- Det er superstas å vinne disse prisene. Dette er lytternes priser, som har hengt med i universet og engasjert seg på flere plattformer. Det er veldig gøy at så mange følger med på det vi lager, sier Linnéa Myhre i en pressemelding.

I «Gi meg alle detaljene» tar Myhre tar et dypdykk i de største kjendisskandalene og -historiene i Norge.

Etter podkast-suksessen utviklet VGTV en bok med hundrevis av bilder, ekstramateriale og de usensurerte podkast-manuser. Boken havnet umiddelbart på bestselgerlista til Norges største bokhandel, ARK. Dette var første boken VGTV ga ut og ble starten på VGs forlagssatsing.

Neste spin-off i universet ble VGTV-serien «Da vi styrte internett», der Myhre inviterte seks bloggere til å åpne seg om opp- og nedturer i karrieren.

Powered by Labrador CMS